Tundra-te

Tundrate.jpgTUNDRA-TE
-Får smilet frem på selv Mørkemoderens læber

Carreg Iá er en lille plante, som kun vokser på klipper i kolde egne. Stilken og bladene er brune og brede. En særlig saft er med til at sikre, at planten ikke fryser til, selv under barske vintre og den blomster med små mørkerøde blomster, gennem hele foråret og sommeren.

Bladene fra Carreg Iá plantens blade kan koges til en te, men er giftige hvis de spises direkte fra planten (giver hovedpine og dårlige drømme). Teen kaldes i folkemunde for “Tundra te”. Den får den der drikker den til at slappe af, blive i bedre humør og få gode (omend sære) drømme. Overforbrug, hvilket ofte forekommer hos folk, som ikke ved hvor meget man bør drikke, forstærke disse karakteristika, men ofte kun et af dem, hvilket resulterer i enten en meget unaturlig dyb, drømmeløs søvn, overvældende glæde og skødesløshed ofte med hukommelsestab til følge eller dag-drømmelignende tilstande hvor det er svært at skelne mellem virkelighed og fantasi. Det siges at dygtige urtekogere er i stand til, bevidst at skabe en af disse tilstande.

Tundra-te bruges primært af unge mennesker som rusmiddel, af krigere som ønsker at glemme deres (u)gerninger og helbredere som afslappende middel.


Tundra-te

Fayambra illustratordk illustratordk